Om

Om KoiOasen

 KoiOasen blev stiftet i 2019 af indehaver Jesper Andersen. 

Gennem mange års læring og fordybelse har jeg tilegnet mig en masse relevant erfaring i og omkring koi verdenen. Gennem årene voksede kontaktfladen til andre koi entusiater sig større. Samtidig har jeg erfaret, at efterspørgslen af rådgivning og vejledning er stigende, og dermed er grundlaget for KoiOasen nu skabt. Hos KoiOasen har vi ambitioner om at danne rammerne for godt håndværk, kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning. 

 

Koi verden er yderst fascinerende, men også en verden hvor det kan være svært at få korrekt råd og vejledning. Dét sagt ud fra, at der ikke er to damme der er ens, og derfor kan det være meget forskelligt, og til tider vanskeligt at råde og vejlede korrekt. Denne udfordring tager KoiOasen gerne op, også i tæt samarbejde med vores yderst kompetente samarbejdspartnere.

KoiOasen har et motto: ”Lær din dam at kende”. Det kan tage flere år at lære sin dam at kende. KoiOasen hjælper dig glædeligt på vej.

 

KoiOasen er en fysisk beliggende butik i Jammerbugt, Brovst, som sælger fisk, teknik, udstyr, foder, behandling og diverse tilbehør. KoiOasen sælger udelukkende produkter af høj kvalitet. Når man er kunde hos KoiOasen, får man service og vejledning til det rigtige udstyr. Vores vision er, at vores kunder får den rigtige løsning første gang. KoiOasen sælger kun produkter som er holdbare løsninger.

KoiOasen tilbyder komplette løsninger hvor vi står for alt. Gennem en grundig dialog med dig, råd og vejledning finder vi sammen frem til den præcise løsning som passer dig bedst. Der er et utal af løsninger, nogle mere kompliceret end andre, men KoiOasen ser ingen begrænsninger – kun muligheder.

Din personlige rådgiver inden for fisk og havedam!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.