Malamix 17

355,00 DKK485,00 DKK

Boost dine Koi.

Hvorfor er Malamix17 godt for din dam?

Maarten Lemmens – DE KOIDOKTOR, siger: På daglig basis behandler jeg fisk med sygt skind. De fleste af de fisk jeg behandler, har et slim lag der enten er for tyk, for tynd eller har en dårlig konsistens. Jo færre antistoffer fiskenes slimlag indeholder, jo mere sandsynligt er det at fiskene vil blive syge.
Hver dam indeholder en vis mængden skadelige patogener. Svage fisk er mere modtagelige for disse farer. Sundheden for dine fisk starter med, et sundt og stærkt slimlag. Derfor er det vigtigt at tilføje Malamix17 til din dam på regelmæssig basis. Denne ideelle blanding af vitaminer, urter og planteekstrakter vil øge fiskenes immunsystemet betydeligt. De aktive ingredienser i Malamix17 absorberes gennem både skind og fiskenes gæller. De forbedrer hudens sundhed og danner grundlag for et sundt slimlag, hvilket igen giver et optimalt naturligt forsvar mod sygdomme. Desuden indeholder Malamix17 også næringsstoffer/enzymer, som forbedrer filterbakterierne og probiotika i din dam. Dette forbedrer vandkvaliteten og beskytter dine fisk mod “hulsygdom”.

Hvordan og hvornår man skal bruge Malamix17?
For at opnå et optimalt slimlag (og dermed immunitet) anbefales det at tilfører Malamix17 hver anden eller tredje måned, fra det øjeblik vandtemperaturen når op over 5°c. Malamix17 består af rent biologiske komponenter, hvilket betyder, at overdosering ikke er mulig. Malamix17 er den ideelle løsning til at genoprette vandkvaliteten og fiskenes slimlag efter en kemisk behandling mod eks. Parasitter og bakterier.

Dosering: 1 liter Malamix17 pr. 10.000 liter vand. Malamix17 tilføres dammen under god cirkulation.

 

Ryd

Malamix17 indeholder følgende 17 ingredienser: Aloe Vera Gel – Propolis – Spirulina – Chlorella –
Calendula – Echinacea – Curcuma – Ginger – Astaxanthin – Inulin – Ginko Biloba – Eucalyptus –
Ginseng – Vit A-C-D-E – Enzymer til tritrificantbakterier – Probiotika.

1. Aloë Vera Gel: Aloe Vera indeholder over 200 aktive komponenter, herunder vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer, polysaccharid og fedtsyrer. Aloe vera bruges i en lang række pleje midler og planten har en medicinsk virkning.
Aloë hjælper med at øge immunforsvaret, er fantastisk til huden/skind og reducerer inflammation.
Aloë Vera arbejder som et desinfektionsmiddel, antibiotikum, antimikrobielle, germicidal, antiseptiske, svampemidler og antivirale. Listen over fordele og virkninger for denne plante er enestående.
2. Propolis: Propolis er et harpiksholdigt stof som bier indsamler fra træknopper. Rig på flavonoider (en klasse af antioxidanter), propolis har i traditioner været brugt som en naturlig behandling for en lang række sundhedsproblemer. Propolis er kendt for at have en stimulerende virkning på vævsvækst, antiinflammatoriske egenskaber og har en positiv indflydelse på immunsystemet.
3. Spirulina: Spirulina er en type blå-grønne alger der er rig på protein, vitaminer, mineraler og carotenoider (en type antioxidant, der kan hjælpe med at beskytte celler mod skader). Den indeholder næringsstoffer, herunder B-komplekse vitaminer, beta-caroten, Vitamin E, mangan, zink, kobber, jern, selen og gamma linolensyre (en essentiel fedtsyre). Undersøgelser tyder på, at spirulina kan øge immunforsvaret, hjælpe med at beskytte mod allergiske reaktioner, og har antivirale egenskaber.
4. Chlorella: Chlorella er en alge der er rig på aminosyre, og som har et højt indhold af vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyre. Anvendes Chlorella regelmæssigt, vil det hjælpe og reparerer beskadigede genetiske materiale i humane celler, beskytte vores sundhed og bremse aldringsprocessen. Chlorella har været et dokumenteret effektivt supplement til forebyggelse af kræft, på grund af dens evne til at fremskynde væksten af immunceller og hvide blodlegemer.
5. Calendula: (Morgenfrue) Calendula påføres huden for at reducere smerter og hævelse (betændelse) og til behandling af sår. Calendula har i traditioner været brugt som en sårheling. Calendula er antiseptisk og kan bruges som et naturligt antibiotikum.
6. Echinacea: (Purpursolhat) Echinacea synes at aktivere kemikalier i kroppen som mindsker inflammation. Laboratorieforskning tyder på, at echinacea kan stimulere kroppens immunsystem.
7. Curcuma: (Gurkemeje) Curcuma er et effektiv anti-inflammatorisk middel og sårhealer. Curcuma kan hjælpe med at forhindre, eller endda dræbe flere typer af kræft ved hjælp af sin antioxidant aktivitet der beskytter celler mod skader.
8. Ingefær: videnskabelig forskning har vist at ingefær besidder mange terapeutiske egenskaber, herunder antioxidant effekter, evne til at hæmme dannelsen af inflammatoriske forbindelser, og direkte anti-inflammatoriske virkninger.
9. Astaxanthin: Astaxanthin er en kraftfuld antioxidant der er klassificeret som en carotenoide, som omfatter organiske pigmenter der findes i forskellige arter af planter, alger, dyr, bakterier og svampe. Astaxanthin fungerer i sin essens som en af de mest magtfulde antioxidanter der kan absorberes af fisk. Astaxanthin har 100-500 gange antioxidant kapacitet Vitamin E og 10 gange antioxidant kapacitet beta-caroten.
10. Inulin: Inulin er præbiotisk, der øger aktiviteten af de gavnlige bakterier i tarmen ved at fungere som en “mad” for de gode bakterier i fordøjelsessystemet. Inulin har stor og hurtig virkning på fordøjelsessystem. Inulin har vist sig at stimulere immunsystemet og hæmme skadelige patogener i tarmen, som ellers kunne skade tarm slimhinden. Undersøgelser viser også, at kost, der indeholder inulin reducere kolon kræft risiko.
11.Gingko Biloba: Ginkgo Biloba bruges til at beskytte arterielle vægge og kan forhindre åreforkalkning eller hærdning af arterierne ved at forbedre blodcirkulationen. Desuden har ginkgo Biloba vist sig at forebygge blodpropper. Ginkgo Biloba beskytter også cellerne fra frie radikaler og oxidativt stress. Frie radikaler og oxidativ stress er involveret i en lang række sygdomme, herunder hjertesygdomme og kræft. Ginkgo frø indeholder stoffer, der kan dræbe bakterier og svampe, som forårsager infektioner i kroppen.
12.Eucalyptus: Eukalyptus stimulerer immunsystemets og har anti-inflammatoriske og smertestillende kvaliteter. Har mange anvendelser som f.eks. behandling af sår, forbrændinger, og kræft.
13. Ginseng: Ginseng er gavnlig for helbredet og er et genoprettende og befæstende lægemiddel der er egnet til dem, som lider af træthed. Ginseng styrker immunforsvaret — det har vist sig at øge antallet af hvide blodlegemer hos fisk.
14.C-vitamin: C-vitamin, også kendt som ascorbinsyre, er et vandopløseligt vitamin som findes i mange typer af frugt og grøntsager. C-vitamin spiller også en stor rolle i reguleringen af dit immunsystem. Mange typer immunceller stimuleres af C-vitamin, herunder hvide blodlegemer. Disse hvide blodlegemer hjælpe din krop med at bekæmpe infektioner ved at angribe og dræbe virus og bakterier.
C-vitamin kan også øge niveauet af antistoffer i kroppen som er en anden forsvarsmekanisme immunsystemet bruger mod at angribe invaderende mikrober. C-vitamin har potente antioxidant egenskaber hvilket betyder at det er i stand til at reducere skader forårsaget af oxiderende kemikalier, såsom frie radikaler.
15. Vitamin A-D-E: Vitamin A hjælper huden til at reparere, forblive fugtig og producere de enzymer der stabiliserer produktionen af Kollagen. D-vitamin er ansvarlig for væksten og strukturen af skelettet. E-vitamin er et vigtigt vitamin, der kræves for den korrekte funktion af mange organer i kroppen, det er også en antioxidant.
16. Næringsstoffer/enzymer til nitrifiserende bakterier: Indsætter en god grobund, hvor nitrifiserende bakterier udvikler sig hurtigere. Nitrifiserende bakterier er bakterier der oxiderer ammonium (NH4 +) til nitrat. Nitrification implementeres i to trin: 1) oxidation ammonium til nitrit med bakterier fra slægterne Nitrosomonas og Nitrosococcus 2) oxidation af nitrit til nitrat ved bakterier af slægten Nitrobacter og Nitrospina.
17. Probiotika: Probiotika indeholder levende mikroorganismer som kan bosætte sig i, og styrke tarme og hud/skind. Har en gavnlig effekt på fiskene. Probiotika spiser den samme mad som patogene bakterier. De har derfor direkte antipatogene virkninger ved at konkurrere mod disse patogener. De forhindrer vedhæftning af patogener på tarmvæggen, huden og i miljøet. Det giver en bedre absorption af næringsstoffer fra fødevarer og virker forebyggende mod hulsygdommen hos fisk.

Tekstoversat og redigeret af KoiOasen, Jesper Andersen.

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.